Agenda

Podeu trobar la informació completa dels òrgans de govern al següent enlace.

L'agenda d’en Pere Navarro, Delegat Especial de l'Estat del CZFB, actualitzada setmanalment.

Pere Navarro CA

Pere Navarro

Delegat Especial de l'Estat

Llicenciat en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Pere Navarro i Morera va ser nomenat Delegat Especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona pel Consell de Ministres, el 29 de juny de 2018.

Anteriorment ha ocupat diverses responsabilitats polítiques entre les quals destaquen: alcalde de Terrassa de 2002-2012; primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) entre 2011 i 2014 i diputat per Barcelona, president del Grup Parlamentari Socialista i membre de la Mesa en el Parlament de Catalunya. Ha ocupat el càrrec de president en institucions i organismes com són ara Localret, Consorci Municipal dedicat a l’aplicació de les TIC en l’àmbit públic de 2006 a 2011; la Fundació Acsar, dedicada a ajudar als refugiats, de 2005 a 2011 i en el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament; i la Confederació Espanyola de Fons de Cooperació de 2004 a 2005. Igualment ha col·laborat com a conferenciant a ESADE i a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo. L’any 2012 va ser nomenat per la Fundació Britànica City Mayors com un dels 98 millors alcaldes del món, juntament amb l’alcalde de Bilbao Iñaki Azkuna.

En l’àmbit privat, la seva experiència professional s’ha centrat en la direcció estratègica de planificació territorial i el desenvolupament urbà, un àmbit d’interès que combina amb la seva sensibilitat en matèria social i la seva preocupació per la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.